Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Maalinpoisto

Maalaustyöt

Kysytty: 16.5.2010 klo:20:09
Nyt tarvittaisiin apua! Eli mikä on helpoin tapa poistaa rintamamiestalon sileäpintaisesta ulkoverhouksesta "muovimaali". Paneelia ei maalata uudelleen vaan lisäeristys ja uusi ulkoverhous. Kuulin että höyrypainepesuri ja turbosuutin mutta onko kellään kokemusta kun ei viitsisi turhaan sitä vuokrata jos ei pelitä. Vuokrahinta noin 145€/vrk. Tiedoista kiitollinen.

scamp
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Painepesurin käyttö on hyvin kyseenalainen tapa poistaa maalit. Samalla voi kastella sisäpuoliset rakenteet. Jopa sisälattiat voivat kastua. Paras tapa on poistaa vanha lauta. Samalla saadaan pois vanhan laudoituksen alla oleva mahdollinen ilmarako. Jos poistaminen ei mitenkään tule kyseeseen, pinta on raavittava raspilla, ja rei'itettävä 13 mm rei'illä vähintään 10 reikää neliölle.

Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / Maalinpoisto":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Hirsimökin uudelleen käsittely!

Tervehdys! Meillä on -77 rakennettu pyöröhirsimökki, ja se on käsitelty aikanaan valtti colorilla.Kuistin kaiteet extralla, jossa on lakka seassa.Tarkoitus olisi uusintak...