Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kukkalauta

Maalaustyöt

Kysytty: 6.4.2014 klo:12:14
HeiKäsittelin äsken uuden kukkalaudan joka on liimapuuta.Kun työ oli valmis huomasin että olinkin ottanut väärän purkin käyttöön eli käsittelin sen vesiohenteisella puuöljyllä. Kysynkin että voinko vetää siihen päälle vesiohenteisen Tikkurilan kiva Kivakalustelakan? Tuo öljyhän on tarkoitettu vain ulkokäyttöön sen itsestään palamisherkyyden takia.

Taas tuli esiin "blondin" tyhmyys,mutta myönnän:))

Terveisin

Maria Salmi

J4056431524 Käyttäjä on nainen
Mikkeli, Suomi
Kysymyksiä: 1 kpl
Jäsenen antama (7.4.2014 klo:10:58) kommentti

Älä nyt turhaan rupea sen lakan kanssa tuhraamaan, öljytäänhän niitä puupintoja sisälläkin, työtasoista lähtien, vedä vaan lisää sitä öljyä siihen lautaan, niin saat hyvän vettähylkivän pinnan ! Eikä se lauta sitten käsiteltynä palamaan syty !  Jos öljyttäessä käytetään  paperia tai rättiä, niin nämä voi itsestäänsyttyä tietyissä suotuisissa olosuhteissa. Ne on siis varminta hävittää polttamalla (tämä "vaarallinen" aineosa on pellavaöljyä) tai pistää kannelliseen purkkiin ja viedä keräilypisteeseen, jos haluaa oikein tunnollinen olla ! Enpä olisi uskonut että noilla korkeuksilla on yleensäkkään tyhmiä...; mutta joo...; sehän on jo sitä "laita" Savoa !!


Virallinen vastaus
Mielestäni sinun kannattaa pysyä puuöljylinjalla...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / Kukkalauta":
profiilikuva
HS
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: