Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Maaurakoitsijat

Maa- ja pohjarakenteet

Kysytty: 13.2.2021 klo:21:25
Onko kellään hyviä tai huonoja kokemuksia uudenmaanläänin alueen maaurakoitsijoista?
Jäsenen antama (22.2.2021 klo:11:35) kommentti

Meille maatyöt teki muutama vuosi sitten Remontti Ruuskanen. Alkuu vaikutti särmältä yritykseltä, mutta kun homma alkoi, niin kaikki sovitut asia ei ollut tekijöiden tiedossa, joten homma lähti jo siinä vaiheessa metsää. Projektin johtaminen oli todella huonoa, kaivurikuski ei tiennyt mitä tehdä, ei lukenut kuvia tai ei osannut lukea. Pohjanoteeraus projektin etenemisessä oli kun itse yrittävä yritti kusettaa, se pikku mies. Meille jäi todella huono maku REMONTTI RUUSKASESTA, parasta oli kun he poistuivat viimeisen kerran tontilta.

 
Virallinen vastaus
Kaikilla alueilla maassamme on maanrakennusurakoitsijoita, joiden toimintatapa sekä palvelukulttuuri poikkeaa toisistaan....

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Maa- ja pohjarakenteet / Maaurakoitsijat":
profiilikuva
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Jatko kysymys
Kysytty: 14.2.2021 klo:19:26
Sitä yritän täältä kysellä ns. omakotirakentajilta. Eikö kenelläkään ole mitään hyviä/ huonoja kokemuksia maanrakentajista pk- seudulta ?
Virallinen vastaus jatkokysymykseen
Omakotirakentajat, jotka ovat suorituttaneet maanrakennustöitä pääkaupunkiseudulla, kirjoittakaa kommenttinne ja tietonne tänne.            Kysyjälle toivotan onnea ja menestystä asian suhteen, jotta saisit tarpeelliset haluamasi tiedot.
profiilikuva
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Rakentamattoman tontin läpi kulkeminen

Hei, ostimme kaupungilta tontin uudelta kaava-alueelta, mutta emme ole vielä aloittaneet rakentamista. Kaava-alueelle tulee vielä uusia tontteja, joihin rakenne...