Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Vanhan hirsitalon lämmitysjärjestelmä

Lämmitys

Kysytty: 30.7.2007 klo:0:05
30-luvun 2-kerroksista hirsitaloa on lämmitetty leivinuunilla sekä pönttöuuneilla, talossa on painovoimainen ilmanvaihto. Mitä lämmitysjärjestemää suosittelisitte asennettavaksi kunnostuksen yhteydessä? Myös kosteat tilat on tarkoitus rakentaa samassa yhteydessä. Tavoitteena olisi myös parantaa ilmanvaihtoa.Virallinen vastaus
Voit tehdä vertailuja oheisen linkin kotisivumme Lämmitystapavertailulaskurillamme. Tietenkin tällä hetkellä epävarmuutta aiheuttavat uhkailut sähkön hinnan korotuksesta. Kun puita käytetään paljon lämmitykseen, silloin suora sähkölämmitys on edullinen vaihtoehto. ilmanvaihto kannattaa vaihtaa lämmön talteenottavaksi. Tuohon voi lisätä ilmalämpöpumpun.

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / Vanhan hirsitalon lämmitysjärjestelmä":