Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Pilpeistä

Lämmitys

Kysytty: 7.2.2004 klo:10:44
Joo olen tässä miettinyt pilppejä jonkin aikaa ja niitä tuntuu vain olevan hyvin monta merkkiä omine toimintoineen...eli mitä olette mieltä kannattaako valita sellainen missä on ns. hallittu ulkoilman otto eli toisissa malleissa on vain venttiili josta sitä tulee suoraan huoneistoon ja toisissa se menee hallitusti pilin kautta jolloin se esilämmitetään siellä? eli ilmeisesti aika merkittävä juttu mukavuuden kannalta vai?
Virallinen vastaus
Ei ainakaan mitään suoraa kylmän ilman sisääntuloa pidä valita. PILP:in pitää toimia lämmityslaitteena ja ilmastointilaitteena. Sisääntuloilma pitää esilämmittää. Asumismukavuus on täysin eri luokkaa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / Pilpeistä":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Valmet kotilämmön korvausvaihtoehtoja, mm. Pingvin kotilämpö?

Kotilämmöstä on ollut juttua ja yleensä löytämissäni ketjuissa joku alkaa hetikohta syyttää miksi hyvin toimivasta pitäisi muka luopua kun moottorit voi uusia jne. Omassa...