Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

PEM50A 40x3.7 ja PEM 40x2

Lämmitys

Kysytty: 19.9.2005 klo:9:36
Soveltuuko sekä PEM50A 40x3.7 että PEM 40x2 putki yhtähyvin maalämmön lämmönkeruuputkeksi? Onko putkilla muuta eroa kuin seinämän paksuus?

xyz
Kysymyksiä: 26 kplVirallinen vastaus
Vahvempiseinäinen putki on kymmenen kilon putkea ja tuo toinen on kuuden kilon putkea. Jos aiota laittaa tuota ohuempaa, niin varmista, että siinä on SFS-merkintä. Järjestelmän myyjä on varmaan määrittänyt painetason.

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / PEM50A 40x3.7 ja PEM 40x2 ":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

PEM muoviputken paksuus kaivolta talolle?

Meillä on kesämökillä rengaskaivo, josta vesi pumpataan vesiautomaatilla talolle. Matkaa on 50 metriä ja nousua 5 metriä. Letkuksi on tarkoitus laittaa kovaa PEM-letkua....

Paine kytkimen sijoitus

Hei, Tarkoitus uusia talon ja porakaivo välinen vesijohto PEM 32 n.40m. Nykyisessä systeemissä painekytkin joka ohjaa pumpun käynnistymisen ja sammumi...