Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

PATTERIONGELMA

Lämmitys

Kysytty: 26.10.2004 klo:12:47
Asumme v.77 rakennetussa kaukolämmitteisessä okt:ssa, jossa on vesikiertopatterit. Olisi aiheeseen liittyen kaksi kysymystä: 1. Miksi yksi patteri ei lämpiä. Olen koittanut ilmata ko. patterin tuloksetta. Vaikuttaisi siltä,ettei ilmatessa uutta vettä pääse virtaamaan patteriin. Irroitin termostaatin ja kokeilin nastaa, mutta ei vaikutusta. 2. Toisesta patterista kuuluu sisältä tippuvan veden ääni. Aivan kuin patterin yläosasta tippuisi vesitippoja harvakseltaan patterin alaosaan. Ulkopuolella ei ole mitään havaittavaa vauriota tai vikaa. Kiitoksia neuvoista jo etukäteen.

profiilikuva
KHy Käyttäjä on mies
KAJAANI, Suomi
Opistoupseeri, audio/video
Kysymyksiä: 25 kplVirallinen vastaus
Ensimmäisen patterin termostaattiventtiili on jumissa. Ota karaan pihdeillä kunnolla kiinni, ja koeta liikuttaa...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / PATTERIONGELMA":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Vesikiertopatterit ei lämpene

Ongelmana saada kahta patteria lämpiämään. Talon alkuperäiset patterit ja muutama uusittu lämpenevät normaalisti, mutta kaksi vanhojen tilalle vaihdettua uutta ei lämpene...