Jäsenen Rempattu antama (17.2.2011 klo:20:24) kommentti Rakennusmääräyskokoelman D1 kohdasta 2.3.8.: "Lämminvesiverkoston kiertojohdossa käytettäviä lämmönluovuttimia ei saa suunnitella käytettäväksi rakennuksen lämpöhäviöiden kattamiseen eikä lattialämmitykseen." Eikös tämä tarkoita suomeksi sanottuna sitä, että rättipatteri ei saa olla huoneen ainoa lämmitin?
Jäsenen Monta antama (17.2.2011 klo:20:55) kommentti "Lattia laatoitetaan ja tarjolla on sähköinen lattialämmitys, mutta lisähintaan ja sähkön maksaa asukas...." Tuossahan itse toteat, että on/tulee lattialämmitys, joka toteutetaan. Se tulee kaikille. Niinhän? Mistä kenkä puristaa?
Jäsenen Rempattu antama (18.2.2011 klo:10:40) kommentti Kaikki asukkaat eivät ota lattialämmitystä sen kalleuden takia. Yhtiöjärjestyksen mukaan taloyhtiö hoitaa lämmityksen ja maksamme siitä vastikkeessa. Ei ole mielekästä lämmittää kalliilla sähköllä, kun on liitytty kaukolämpöön. Lisäksi 1. kerroksen asukkaat joutuisivat maksumiehiksi, koska kylpyhuoneet ovat kylmän kellarikäytävän yläpuolella.
Jäsenen N65 antama (18.2.2011 klo:11:03) kommentti Jos yhtiökokouksen päätös on, että lämmityksen tapaa muutetaan, niin sitten se on ok. Muuten ei voi te Jos yhtiöjärjestyksessä lukee, kuten mainitsit, niin sitten pitää muuttaa ensin yhtiöjärjestystä ja sitten tehdä päätös tuosta muutoksesta.
Jäsenen Monta antama (18.2.2011 klo:11:06) kommentti Tasan ei koskaan käy "onnen lahjat" riippuen yhtiöjärjestyksestä sekä sen vastuujaosta että yhtiökokouksen päätöksistä. Eikös noita päätöksiä ole tehty yhtiökokouksessa? Jos ei, niin miksi, jolloin ollaan teoissa heikoilla pohjilla. Tekevätkö tekijät "oman päänsä" mukaan? Jos, niin eipä ole kehuttavasti asiat.
Jäsenen vaihtoehtoja antama (18.2.2011 klo:11:13) kommentti Eikös yhtiökokous ole tehnyt demokraattisen päätöksen tuosta toteutustavasta, jonka alan ammattilainen on todennäköisesti suunnitellut. Noinhan se menee osakeyhtiössä. Tokihan siellä kokouksessa on/oli mahdollisuus kirjauttaa eriävän mielipiteensä kokouspöytäkirjaan, joskaan se demokratiassa mitään omaa tahtoa palvelee. Siis: On remppa, ja suunnittelija määritellyt lämmitystavaksi tuon vesikiertoisen vaihtoehdon. PISTE. Lisäksi rempan yhteydessä osakkailla on mahdollisuus asennuttaa lattialämpö (mukavuus,-sellainen) omaan laskuunsa, kun se on helppo toteuttaa siinä samalla. = mahdollisuus valita ja vaikuttaa omaan viihtyvyyteensä. Ps. Missä kerroksessa "Suihkussapaleleva" itse asut ?
Jäsenen Maria78 antama (18.2.2011 klo:19:34) kommentti Kuinka kalliiksi lattialämmityksen asentaminen sinulle tulee? Eihän sitä ole pakko sitten käyttää jos haluaa säästää, mutta seuraava asukas voi haluta, joten kannattaa se laittaa. On se lattialämpökaapeli minullakin kerrostalo-kylppärissä, rempassa lähti ammeen kyljessä ollut vesikierto-patteri pois. Nyt lattialämpö on kylpyhuoneen ainut lämmönlähde, vaikka sitä ei edes tarvitsisi. Kylpyhuone on normaalin lämmin, ja lattia on kuiva 15 min. suihkun jälkeen vaikka lattialämmitys on pois päältä. Mutta kiva se on olemassa, ja kuitenkin pakollinen oli laittaa kun muuta lämmönlähdettä ei enää ole.
Jäsenen Kokemus-0 antama (21.2.2011 klo:16:30) kommentti Kerrostalokylppärin kokoiseen tilaan sopivan kaapelin hinta luokkaa 50 e, asennuksineen ja säätimineen lienee luokkaa 200 e. Jos teho on luokkaa 0.5 kW ja se olisi päällä keskimäärin (tämä erittäin hatusta) yhteensä 10 min joka tunti (lienee liioiteltua koska kesällä ei varmaan päällä laisinkaan) vuosikustannus sähköstä olisi luokkaa 60 e.Pahoittelen sanan "luokkaa" liikakäyttöä ja sen mahdollisesti aiheuttamia allergisia reaktioita.
Jäsenen J3481561230 antama (21.2.2011 klo:17:21) kommentti Lattialämmitys on siinä muitakin hyviä ominaisuuksia,kuin mukavuuslämpö.Riittääkö se lämpö mitä taloyhtiö tarjoaa omasta verkosta.Yhtiöjärjestyksen muuttamista tuskin tarvitsee tehdä. Ei siinä lämmitysmuoto muutu,jos tarjotaan halukkaille mahdollisuus lattialämmitykseen
Lis�� kommentti*