Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kATTILANVAIHTO

Lämmitys

Kysytty: 20.11.2009 klo:20:27

OSTIMME PIENEN OSAKEYHTIÖN JOHON ILMEISESTI TEHTY REMONTTI 1989, PARI VUOTTA SITTEN RUVETTIIN VALITTAMAAN ETTÄ PAKKASELLA LÄMMÖT EI RIITÄ, OLOHUONEEN PATTERI EI LÄMPENE, NYT SITTEN VIIMEIN KUN SAATIIN uusi ISÄNNÖITSIJÄ, PUOLEN VUODEN PYYNTÖJEN JÄLKEEN lämmityskattila VAIHDETTIIN, JA OLI LUVATTU SAMALLA KORJATA MYÖS VIKA, JOSTA JOHTUI ETTÄ LÄMMÖT EI RIITTÄNEET, PATTERIIN MENEVÄT PUTKET OLIVAT VÄÄRIN PÄIN, MUTTA SITÄ EI KUITENKAAN KORJATTU, VAAN ALKAA TAAS uusi RUMPA, ENSIN HALLITUKSEN kokous JOKA PÄÄTTÄÄ KUTSUA YHTIÖKOKOUKSEN JA SITTEN VASTA KORJAUS, JONKA AIKANA PARI PÄIVÄÄ LÄMMÖT POIS JA NIIN EDELLEEN. OMA PATTERI KÄYTÖSSÄ SIIS JO KOLMATTA KERTAA, VUOKRALAINEN VAATII KORVAUSTA. JA TIETYSTI IHMETTELEN ETTEI SITÄ OLE HUOMATTU AIKAISEMMIN, SIIS MEILLÄKÄÄN EI OLLUT TIEDOSSA ASUNTOA OSTAESSA. SIINÄ ON SIIS ON KÄYNYT rakennus VIRHE MUTTA TAITAA OLLA LIIAN PITKÄ aika VAATIA KORVAUKSIA, EIKÄ MINULLA OLE TIEDOSSA EDES REMONTIN TEKIJÄÄ.
Virallinen vastaus
Periaatteessa patteri lämpiää, vaikka kierto on väärin päin. Termostaatti päästää vettä patteriin, ja pumpun paine riittää. Vuokralaiselle olet sinä vastuussa sähköpatterin käytöstä. Voit pyytää korvausta taloyhtiöltä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / kATTILANVAIHTO":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: