Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

WC -pumput:

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 4.3.2013 klo:16:09
Onko kokemuksia näistä tuotteista, eli olen tekemässä kodinhoitohuonetta alakerran tyhjästä tilasta ja sielä ei ole wc:lle viemäriä ja joutuisi piikkaamaan käytävän läpi ja myös kylpyhuoneen lattian auki, jotta saisi viemärin normaalisti toimimaan..

Saniflo on tehnyt silppuavan pumpun ja onko jollain vastaavia laitteita olemassa? Onko miten hiljaisia ja toimiiko ihan perinteisessä pöntössä? Vaatiiko paljon huoltoja / korjauksia?

Kiitos kamut jo etukäteen!!

T:JukkaVirallinen vastaus
Vastaajalla ei ole kokemusta pumpun äänestä. Pumppusäiliön sisäänmenoreikä sopii ilmei...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / WC -pumput:":
Jäsenen antama (5.3.2013 klo:7:32) kommentti

Kyllä se silppuripytty toimii.Tarvitsee vain 32 mm viemärin. Se repijäpumppu pitää kyllä ääntä, ei se mikään hiljainen ole. Mutta vaikeaanpaikkaan hyvä keksintö, kompromissi.

Jäsenen antama (6.3.2013 klo:17:50) kommentti

Mainokselta haisee, mutta kyllä on olemassa pumpulla varustettuja toimivia silppureita jotka liitetään vain 32mm putkella jota voi myös tiettyyn rajaan asti viedä ylöspäinkin. 

Jäsenen antama (7.3.2013 klo:20:09) kommentti

Callidus tekee myös noita. Hyvä ratkaisu esim. kallioiselle mökkitontille, jossa mökki rannassa ja ylempänä on tilaa suodatuskentälle tai umpisäiliölle. Voi jopa riittää ainoaksi pumpuksi kaikille jätevesille, mikäli hyväksytään.