Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

vastuu ja kuka maksaa

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 9.7.2005 klo:17:32
ostin rivitalon 3huonetta+ke ittiö kauppakirjaan tuli maininta et pesuhuoneessa kosteusvaurio. isännöitsiän todistuksessa lukee lisätietona yhtiön vastuu avoin!! pyysin isännöitsiää keskustelemaan asiasta joka sanoi yhtiöllä ei rahaa korjata vauriota koska remontteja ollut useassa asunnossa ja näin ollen yhtiö joutunut maksamaan remontit. tein remontin halvalla ja estin lisävahingon syntymisen ja nyt olen syylinen. tutkin asiaa kosteusvaurio on syntynyt useita vuosia sitten ja myyjä ei puhunut asiasta kun vasta kaupan jälkeen ja isännöitsiäntodistuksia löytyy nyt 6erinlaisat. myyjä ja isännöitsiä purkanu seinää ja laittanut takaisin kiini ja eivätkä ole ryhtynyt toimenpiteisiin kosteusvahingon osalta. mielestäni osakkaiden yhdenvertaisuus ja talonyhtiön vastuu???? vai voiko isännöitsiä pakotta osakkaan itse maksamaan koko remontit muille yhtiö tehnyt ja maksanut isot summat ja velkaantunu niistä.

tv
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Oston yhteydessä sinun on pitänyt tutustua yhtiön tilinpäätöksiin. Niistä on pitänyt tulla esiin velkaantuneisuus, ja isännöitsijä oli...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / vastuu ja kuka maksaa":