Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

uima-allas

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 31.8.2008 klo:18:11

Hei

MInulla on käytössäni tila jossa on uima allas. (3mx10 m). Olen kattanut siitä osan jos varastotilaksi +lisälattiatilaksi.

Voinko tehdä altaan loppupuolella pienemmän oleskelualtaan jossa noin puoli metriä vettä. Tarviiko tällainen mitään lupia jos allas on käyttökelpoinen enkä riko mitään nykyisiä pintoja?

Mietin jopa sellaista etten laittais viemäröintiä vaan vesi letkulla sisään ja käytön jälkeen pumpulla pois. Eli periaatteessa irtonainen allas uima-altaassa.

Missä vaiheessa altaasta tulee kiinteä ja luvat pitää hankkia? Saako esimerkiksi muurata tulevan pienemmän altaan seinät vanhan altaan seinään kiinni. Vai muuttaako se remontin luvanvaraiseksi.

Lähinnä haluaisin nostaa altaan pohjaa 1,5metristä noin 0,5 metriin jotta pohjalla voi istua niin että voi myös nähdä muualle tilaan.

kiitosahahah
Kysymyksiä: 2 kplVirallinen vastaus
Mielestäni voit tehdä alta...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / uima-allas":