Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Tuhanen taalan kysymys

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 16.1.2012 klo:12:45
Vanha rintamamies talo. Kunnan viemäriverkko petti.ja kellariin laskeutui 5-10 cm sitä itseään. Kellarissa pesutilat, autotalli,varasto.Nyt remontti firman aikomus korjaus suorittaa siten että,paneli ja levypinnoista poistetaan alhaalta n 30cm samoin lämpöeriste ja kastuneet runkorakenteet kuivataan. Laatoitetut tilat pestään ja silikoni saumat uusitaan KYSYMYS?
Voiko viemäriveden (wc vesijen) kastelemia puurunkoja enää kuivauksenkaan jälkeen käyttää asuinrakennuksessa rakennus puuna.

pemari
Kysymyksiä: 5 kplVirallinen vastaus
Mielestäni suunnitelma ei ole riittävä. Likavesi tunkeutuu pahimmassa tapauksessa laatoituksen alle ja saattaa aiheuttaa siellä homekasvusto...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Tuhanen taalan kysymys":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Salaojien uusinta/huuhtelu

        Talomme on 1963 rakennettu kellarillinen tasamaan talo harjun laella.Sokkeli on n.60-80 cm korkea ja salaojat aikansa tiiliputkia,joista poisto viemäriin.Kellarin...