Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Todistus isännöitsijältä?

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 3.11.2004 klo:1:44
Olemme tekemässä kerrostaloasuntoomme kylpyhuone ja sauna remonttia. Muovimatot olisi tarkoituksena vaihtaa laattoihin. Taloyhtiömme kanta kylpääriremonttiin on, että asukas maksaa remontin ja vesieristyksen itse. Lisäksi vaatimuksena on, että remontti teetetään alan yrityksellä, jonka vielä isännöitsijä hyväksyy. Lisäksi isännöitsijä valvoo remonttia, josta hän myös laskuttaa. Meistä toimitapa on hyvin tiukka, vai onko kyseessä vallitseva käytäntö? Onko meillä oikeus saada isännöitsijältä jonkinlaista todistusta, että remontti on taloyhtiön edellyttämällä tavalla tehty? Ja jos on niin mitä tietoa todistuksessa pitää olla? Ja kuinka kauan kestää remontin tehneen yrityksen vastuu tekemästään työstä, mikäli jotain negatiivista myöhemmin ilmaantuu? Ja kenellä on vastuu remontista tämän jälkeen? Paljon kiitoksia vastauksesta!!!
Virallinen vastaus
Kertomasi käytäntö ei varmasti ole vallitseva, mutta erittäin hyvä. Taloyhtiö haluaa pitää huolta yhteisestä omaisuudesta valvomalla tarkkaan k...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Todistus isännöitsijältä?":