Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Seinäremontti

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 10.12.2006 klo:19:41
Pitäisi remontoida kaksi huonetta: 1. Vessan seinät ja lattia. Tiilirunkoinen talo. lattia betonia. Seinässä nyt tasoite ja ohut muovinen pinnoite. Lattiassa paksumpi muovimatto. Nyt tarkoitus laittaa laatoitus sekä seinään että lattiaan. Ei lattiakaivoa. Muovit ehjät. Voiko laatoituksen laittaa näiden muovipintojen päälle, jolloin ne samalla toimisivat kosteuseristeinä? 2. Pesuhuone. Seinät ja lattia nyt laattaa. Seinärunko tiiltä, lattia betonia. rakennus valmistunut 1987, laatoituksen alla ei vesieristystä. Voiko seinät laatoittaa vanhojen laattojen päälle? Jos voi, miten pinnat tulisi käsitellä? Lattialaatat on tarkoitus poistaa ennen uusien asennusta.

Oxholm
Kysymyksiä: 6 kplVirallinen vastaus
Muovipinnoite voi reagoida emäksisen laastin kanssa. Tällöin muovi kuroutuu, ja saumat aukeavat. Muovista on vai...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Seinäremontti":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kylpyhuoneen lattiakaakelien vaihto niin, että jättää seinäkaakelit paikalleen.

Kysyn vanhempieni puolesta vanhaa, 1969-70 luvulla rakennettua omakotitaloa koskevasta täysremontista. Kohteessa on kylpyhuone ja kylpyhuoneesta kulku saunaan. Tässä vaih...