Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

saunan remontoiminen rinnetaloon

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 3.12.2009 klo:8:11

Olisi sauna/kylppäriremppa edessä. eli sauna sijaitsee alakerrassa osittain maan alla, katto pitäis laskea ilmastointi putkien takia. saunan seinät ja katto sauna sadulla vuoraten. tarviiko katon tuuletus väliin misä ilmastointi putki sijaitsee tehdä kanava esim vessaan että välituulettuu. ja voiko suihkun puoleiset seinät mitkä on harkkoa oikaista laastilla ja laittaa vesi eristys/laatat


mpi Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 6 kplVirallinen vastaus
Pitää miettiä, lasketaanko katto vain putkien vuoksi alas, vai pitääkö til...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / saunan remontoiminen rinnetaloon":
Jäsenen antama (3.12.2009 klo:9:22) kommentti

Ilmastointiputket on mahdollista koteloidakin pesuhuonessa ja saunassakin, jos haluaa enempi kuutioita huoneisiin.


Jäsenen antama (3.12.2009 klo:13:02) kommentti

Kun on noin hyvä mahdollisuus, laita se tuloilma putki ulkoa tulemaan ja nyrkin kokoinen moottori joka vetää tai työntää raitista ilmaa saunaan. Toisen pään johdat kiukaan päälle, 100 mm. riittää. Eristä putki koko matkalta, ulkoseinään ritilä varpusille ja kiukaan päälle sulkuläppä josta voit säättää ilman tuloa. Pakkasilla pienellä ja kesällä reilusti ilmaa. Ei tarvitse haukkoa kuin kala rannalla, niin on kuin istuisit ulkona. Tietysti ylhäällä normaali säädettävä ja alas räppänä joka on auki aina.