Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Saumalaastista?

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 27.1.2007 klo:10:51
Asun rivitalossa joka on vm1992. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laatoitettu, lattiassa myös lattialämmitys. Kylpyhuomeessa entinen omistaja vaihtanut muovimaton laatoitukseen -04. Lattiassa vesieristys, joka jatkuu ilmeisesti myös seinään n.20cm, koska alin laattarivi seinässä on myös uusittu. Alkuperäisessä seinässä ei ilmeisesti vedeneristystä??? Nyt olen huomannut että seinälaatoituksen saumalaasti halkeilee ja rapautuu suihkunurkassa. Mielestäni laatat eivät ole kopoja. Seinät gyproc:kia. Onko mahdollista jotenkin vaihtaa vain saumalaasti uuteen? Ja miten menetellä? Onko mahdollista että vesi olisi mennyt vedeneristyksen ja seinän väliin? Pitäisikö tehdä kosteuskartoitus? Edellisestä 2 vuotta, silloin kaikki ok. Jotain muuta huomioitavaa?

Makke77
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Tuolloin rakennetun pesuhuoneen seinässä on, tai pitä...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Saumalaastista?":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Saunan silikonisaumojen uusinta ja irti ropiseva laasti?

Hei,  Muutimme 2004 rakennettuun omakotitaloon, ja  saunan lattian silikonisaumat ovat kehnossa kunnossa. Silikonit ovat sen näköisiä ettei ni...