Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

ovenpielys

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 10.9.2008 klo:8:56

Remontin kohteena on -85 rakennetun puurunkoisen rivitaloasunnon sauna. Kylpyhuoneen seinät on osittain jo levytetty ek-gyprocilla. Saunan oven kohta on vielä levyttämättä. Saunan puolelle lattian rajaan on tarkoitus laittaa lujalevy (kaakeliluja?), johon saa nostettua lattian vesieristyksen, ja jonka päälle kiinnitetään laatat. Saunan ovi on saunan sivuseinän vieressä, kuitenkin keskellä kylpyhuoneen seinää. sauna seinän puoleisesta ovenpielestä seinä nousee vielä alumiinipaperin päälle tulevan rimoituksen ja paneloinnin verran. Oviaukon leveys on nyt 72 cm.

Miten puisiin ovenpieliin tavallisesti kiinnitetään seinälle nostettavat lattialaatat, jotta vesieristeen ja alumiinipaperin saa liitettyä tiiviisti toisiinsa karmin takana? Tuleeko lujalevyn jatkua karmin alapuolelle saunan seinän puoleisessa ovenpielessä? Entä toisella puolella? Mitä tulee huomioida oven karmien kiinnityksessä seinän puoleisessa ovenpielessä?erno
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Karmi pitää vielä irrottaa. Teet levytykset tolpan tasoon asti. Teet pesuhuoneen vesieristykset, ja tuot ve...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / ovenpielys":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: