Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Lattiamateriaali ja viemäri mökin pesuhuoneeseen ja saunaan

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 22.11.2018 klo:17:10
Mikä olisi paras ratkaisu talvella kylmillään olevan mökin pesuhuoneen ja saunan lattiaan? Märäntilan filmivaneri ja lankkupäälle? Vai muovimatto? Lattia on alapohjasta irti maasta, harkoilla seisova. Entä miten veden ohjaisi parhaiten ulos tilasta? Nyt vanhassa pesuhuoneessa on ollut teräksinen kouru, johon vesi valuu koko lattiapinta-alalta ja menee siitä ulos. Ongelma on ettei kourun kaato ole kovin jyrkkä ja vesi jää makaamaan kouruun...Mitä muita systeemejä voisi olla?Virallinen vastaus
Vaihda kouru kunnolliseksi. Uusi myös muovimatto.  Juoksuta vesi saaviin. Kun saunominen on, kaada vesi imeytyskaivoon.  Toinen vaihtoehto on imeytyspenkan tekeminen, minkä kautta saaviin kerätty vesi puhdistetaan ja johdetaan maastoon.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Lattiamateriaali ja viemäri mökin pesuhuoneeseen ja saunaan":
OH
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi