Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Lastulevylattian vaihto

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 16.8.2011 klo:15:14
Hei,

Olemme parhaillamme tekemässä remonttia kylpyhuoneeseen sekä saunaan ostamassamme omakotitalossa. Talomme on -91 vuonna rakennettu Älvsby. Kylpyhuoneen sekä saunan lattiat ovat tehty lastulevystä, joka nyt ei ole paras vaihtoehto kosteisiin tiloihin.

Olemme nyt purkamisessa päässeet siihen vaiheeseen, että muovimatto on revitty lattiasta irit (jonka päällä oli myös "remontoitu" lattialämmitys sekä laatoitus.

Huomasimme, että lattian lastulevyt ovat tehty yhtenäisesti myös muiden tilojen kanssa (kylpyhuoneessa ainakin kodinhoitohuoneen sekä saunan), jonka jälkeen sitten on vain rakennettu väliseiniä.

Voidaanko tuota kylpuhuoneen sekä saunan lattiana olevaa lastulevyä pelkästään vaihtaa vai joudutaanko alkaa purkamaan väliseiniä sen vuoksi? Osaako joku Älvsbyn omistaja kertoa mitä tuon lastulevyn alla on seuraavana vuorossa eli voisiko sitä esim. sahata irti tai miten helpoiten pääsee eroon tuosta lastulevylattiaongelmasta kylpyhuoneessa?

Kiitos vihjeistänne.
Virallinen vastaus
Sahaa aukko lastulevyyn, jotta näet lattian rakenteen. Mielestäni vo...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Lastulevylattian vaihto":