Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kysynys RemonttiOptimin ylläpitäjälle

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 2.4.2013 klo:9:38
En löytänyt ohjelmastanne mm.:

- pesutilan saneerauksen yhteydessä tehtävän betonilattian jyrsimiseen tai hiontaan sisältyvän työn ja laitekustannuksen arviota!

- pesutilan lattiaan lisättävän lattialämmityskaapelin asennuksen ja siihen liittyvän tasoitetyön työ- ja materiaalikustannusten arviota!

Virallinen vastaus
Nuo hionnat on laskettu lattian tasoitus ja kallistustöissä mukaan niissä esitettyihin työaikoihin normaaline hiontakivihiontoineen. Sähkötöiden osuuksia ei ohjelmassa olla toistaiseksi eritelty niiden luvanvaraisuuden vuoksi(tosin nekin ovat tulossa), mutta siihen asti kaapeleiden asennukseen voit laskea 0,2 h/m2 ja tarvittavan lattiatasoitelisäyksen voit tehdä lisäämällä tarvittavassa suhteessa joko lattian neliömäärää tai tasoitteen kilohintaa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kysynys RemonttiOptimin ylläpitäjälle":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

remontti optimi

kuinka saan remonttioptimin käyttööni?se ei ainakaan tule suoraan kun siitä klikkaa...

Kattoruoteiden koko

Tarkoitus uusia ulkorakennuksen vesikatto,olisi kysynys koolaus tavarasta minkä vahvusta sen pitäisi olla.Katemateriaali pelti...

minne voi lähettä ilmoitus remonttioptimin mahdollisista virheistä

Testaan remonttioptimin täysversiota. Se mahdollisesti laskee vääräin tietyissä tilanteissa. Testaan lisää varmuuden vuoksi Minne voi l...