Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kylpyhuoneenremontti

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 8.1.2009 klo:14:56

Mulla on kunnan asunto.Talo on 100 v hirsitalo ja 80 luvulla tiedusti väärälla tavalla remontoitu.Siihen aikaan ei kovin paljon vesieristettä tunnettu.hirsiseinä oli laitettu kipsilevy ja siihen muovitapetti.Siinä oli reikiä ja kosteus pääsi seinään muhimaan.Nyt see revitti auki,hirressä oli tiedusti silmällä havaittava homevaurio.See hiotti ja seinä puretti.Kuivaaja oli päällä 2 vko.Kysynkin nyt -laitettaanko kuivaajan puhllinputki kylppärin ilmastointikanavaan? Voiko jättäää homeinen sammal hirren väliin tai olisiko hyvää kaivaa pois.Pitäisikö lattialaaatoituksen aikana ottaa pois päältä lattiatermostaatti?Voiko nykyää käyttää märkätilassa kipsilevy ?Voiko vesijohtoja koteloitaa seinän sisälle?siinä olit muutamat kysymykset.Kiitos!
Virallinen vastaus
Jotta vastaajan vastaus olisi varma, pitäisi ongelma nähdä. Kun on kyse kunnan asunnosta, kunnan edustajan pitää käydä toteamassa tilanne, ja antaa korjausohje. Näin et jää v...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / kylpyhuoneenremontti":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: