Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kylpyhuoneen lattian uusiminen

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 15.1.2006 klo:10:45
Taloyhtiömme päätti tehdä kaikkiin huoneistoihin kylpyhuoneiden lattioiden uusimisen. Tapauksessamme taloyhtiön toimesta tehtiin lattian uusiminen kylpyhuoneessa n. 10 vuotta sitten, jolloin seinäkaivo muutettiin lattiakaivoksi ja lattiaan laitettiin taloyhtiön puolesta ja valvonnassa muovimatto. Päätimme itse jatkaa remonttia omalla kustannuksella asennuttamalla sekä lattiaan että seiniin laatat. Kysyisin nyt, että miksi silloin tehty laatoitus lattiaan ei riitä, kun laatat asennettiin muovin päälle, jonka alle oli tehty asianmukaiset vesieristeet? Onko jotain muuttunut nyt tänä aikana, että muovimaton päälle ei saakaan asentaa laattoja? Kiitos vastauksesta.

Rivinen
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Vanhalla muovimatolla on joissain tapauksissa ominaisuutena alkaa kutistua alkalisen kiinnityslaastin johdota. Tämä asia on tullut joissain tapauksissa vesivahinkona esiin. Tämä saattaa olla syynä taloyhtiön korjaukseen tapauksessasi.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kylpyhuoneen lattian uusiminen":