Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kuivan WC:n pintaremontti

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 8.3.2013 klo:9:03
Luin jo aikaisemman vastauksen kuivan WC:n remontointiin, mutta itsellä ei ole tarkoitus laatoittaa kuin WC:n lattia.
Asunto on valmistunut vuonna 84, ja wc on alkuperäisessä kunnossa eli seinät ja lattia muovimattoa koko noin 1,4m*1,7m, kosteusmittaus juuri tehty ja arvot oli kunnossa. Mikä olisi työmäärä WC:n remontoinnissa? seinät maalattaisiin ja lattiaan tulisi laatta. Onnistuuko remontointi itseltä vai olisiko syytä ottaa ammattilainen? Millaiset kustannukset olisivat ilman kalusteita ja pönttöä.
Jäsenen antama (30.4.2017 klo:12:35) kommentti

Moi, miten tuo wc-remppa eteni ja maalasitko muovimattoseinät? Miten se onnistuu? Minulla olisi kahden wc:n seinissä muovimattoa ja sen purkaminen ei tunnu mielekkäältä,  mutta jotain pinnalle olisi mukava tehdä.


Virallinen vastaus
Jos omistajalla on kykyä tehdä korjaustöitä, ne voi tehdä itse. Työn kokonaismäärä lienee noin 100 tuntia tai alle. Kustannuksia on vaikea ennustaa, koska työmäärät riippuvat siitä, mitä nykyisten lattiamateriaalien kanssa tehdään.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kuivan WC:n pintaremontti":