Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kiuaskivistä

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 24.1.2008 klo:8:42
Miten on kuuluuko kiuas kivet laittaa kiuas valmistajan suositusten mukaan isot alle pienet päälle vai ,appi ukko on sitä mieltä että pienitään kivet kiukaan pohjalle ja kanavien ympärille mahdollisimman tiukkaan. Koska ongelmana on että sauna lämpiää mutta kivet eivät anna löylyä, vielä tunninkaan lämmityksen jälkeen. Kiukaana Narvi18 jonka pitäisi riitää saunan tilavuuteen nähden. kivinä käytän oliviinin kiuas kiviä jotka olin laittanut ilman sen kummempaa asettelua kiukaaseen. Nyt on kiuas ilman kiviä odottaen mikä olisi oikea keino saada kivet kuumaksi.

mavi
Kysymyksiä: 2 kplVirallinen vastaus
Mielestäni tuossa pitää noudattaa valmistajan ohjeita. Lado kivet siten, et...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / kiuaskivistä":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

kiukaan aluspelti

Onko mitään haittaa, jos laittaa (teettää) sileän rosteripellin puukiukaan alle kaakelilattian päälle, jotta kiuaskivistä irtoava roina valuisi altaaseen ja sauna pysyis...