Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kaakeloiminen

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 6.7.2011 klo:18:10
20v pesuhuone vaatisi uudet pinnat.Kuinka ne nykyisin täytyy osakeyhtiössä hoitaa?Voiko uudet kaakelit laittaa vanhojen päälle,yhdessä on halkeama ja saumaukset heikonlaiset.Sama koskee saunan paneleita.Tilassa on lattia lämmitys mutta jostain syystä kylmänä pysyvä patterikin voiko sen huoletta poistaaVirallinen vastaus
Emme koskaan suosittele laattojen asentamista vanhojen päälle. Kun alta irtoaa yksi laatta, se...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / kaakeloiminen":
Jäsenen antama (7.7.2011 klo:10:29) kommentti

Kysymyksessä on taloyhtiö, vastaus on siltä osin puutteellinen. Olihan kysymys aika laaja, mutta noin summittainen vastaus ilman mitään linkkia selkeisiin korjausohjeisiin on edesvastuutonta, kun kysymyksistä voi päätellä, ettei kaikki kosteantilan korjaukseen liittyvät asiat ole aivan tuttua puuhaa.

Kysyjän kannattaa heti ottaa yhteyttä taloyhtiön hallitukseen ja sopia heidän kanssaan korjauksen perussäännöt ja alustava suunnitelma. Mahdollisesti voi olla hyvä ottaa asiantuntija mukaan korjaussuunnitelman tekoon.


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: