Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kaakelimatto

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 2.7.2008 klo:12:54

Johtuen pääosin vieraidemme varomattomasta suihkun käytöstä, kastuu pesuhuoneen ja makuuhuoneen välinen ovi ajoittain ja siitä taas seuraa, että kynnyksen kautta/alta pääsee vettä makuuhuoneen lattiamatolle ja valitettavasti myös sen alle.

Asensin nyt oven eteen sivuun vedettävän suihkuverhon, jotta veden suihkuttaminen ovea vasten loppuu.

Pesuhuone ja sauna ovat ympäriinsä harkkomuuratut ja näin ollen myös kyseinen makuuhuoneen vastainen seinäkin.

Tarkoituksenani on nyt lisäksi tehdä makuuhuoneen puolelle "kaakelimatto" eli poistaa lattiamatto n. neliön alalta ja korvata se kaakelilla. Samalla korvaan puukynnyksen laattakynnyksellä. Lisäksi nostan yhden laatan listaksi seinälle korvaamaan vanhat puulistat.

Kysynkin nyt, että pitääkö ko. kaakelimaton alle laittaa vedeneritys kuten pesuhuoneessakin ja olisiko syytä laittaa "mattoon" pienet kallistukset pesuhuoneeseen päin, jotta vettä ei varmasti enää pääsisi lattiamaton alle asti missään tilanteissa? Vai meneekö tämmöinen jo överiksi
Virallinen vastaus
Mitään määräystä vesieristeen tekemiselle ei ole. On kuitenkin hyvä jatkaa vesieristystä kynnykse...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kaakelimatto":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: