Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

alaslaskettukatto

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 1.2.2008 klo:11:28
Tulevan pesuhuoneen katto on nyt: huokolevylaatta, umpikauta, alumiinipaperi,kartonki tuplana ja päällä purua. Olisiko hyvä jos poistan laatat ja koolaan umpilaudan päälle oikaisut. Mutta kun osa katosta on vielä korkealla (+15) ja se lasketaan samaan tasoon niin kuin tuleva saunakin, voisiko sen tehdä kuin saunan, "satulla". Voiko saunan ja pesuhuoneen katto olla yhtenäinen että paneelin alla on sama ilma. väliseinä on tarkoitus tehdä lasista. Entä pesuhuoneen ulkoseinän koolaus, tarve 4cm jätetäänkö se tyhjäksi vai villoitetaanko se, siinä ei ole muovia vain umpipaneli,huokolevy, 10cm tyhjää,huokolevy,lisäeriste 10cm vuorivillaa bitulilevy ja lauta. Kosteantilan gyprok tulee päälle ja laatat kosteussulkuineen.

remonki Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 4 kplVirallinen vastaus
Pesuhuoneen ja saunan alas lasketun katon ilmatilaa ei kannata yhdistää. Löyly voi ilmatilan kautta karata. Älä myöskään käytä alas laskussa uretaanilevyä, koska alla on jo tiivis höyrysulku. Pesuhuoneen ulkoseinän koolaukseen voi asentaa eristeen, kun päälle tulee levy ja vesieriste, jos ymmärsin rakenteen oikein.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / alaslaskettukatto":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Viemärin tuuletusputki/painovoimainen ilmanvaihto

Hei, mökilläni on wc viemärin tuuletusputkinousu wc nurkassa ja wc ssä on alaslaskettukatto ja tuuletusputki menee katolle siinä väliss&aum...

Tuuletus Kaakelilujan ja seinän väli

Kylpyhuonetta asensin ja nyt rupesin miettimään että teinkö sittenkin oikein. Eli minulla on nyt kylpyhuoneen seinässä seuraavanlainen asennus. hyörynsulkumuovi - ek ki...