Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

MÖKKIKEITTIÖ

Keittiö ja kalusteet

Kysytty: 30.4.2004 klo:0:12
olen tehnyt sisäremontin mökille ja sisäpintoihin tuli 170mm vaakahirsipanelointi.nyt laitan keittiökalusteet takaisin ja kysyisin suositteletteko tiskipöydän seinän kaakeloimista.ulkonäkösyistä haluaisn pitää hirsiseinän siinä,mutta miten estää veden pääsy seinän ja pöytäkaapin välistä.jos kaakeloin ,pysyykö kaakelit hirsipinnassa ,jos se elää kosteus/lämpövaihteluissa.pitääkö laittaa alle esim vaneri.voisiko pöydän takalaitaan panna jonkin listan estämään veden pääsyä.tarviiko lattialle laittaa vedeneristysmattoa?Toinen asia on vedenlämmitin.ajattelin asentaa pienen lämminvesivaraajan(vesi tulee järvestä)n.10l tiskivettä varten.kuinka se pärjää talven eli jääkö sisään vettä niin,että se jäätyy.
Virallinen vastaus
Kaakelointi ei ole välttämätön. Voit lakata paneelin vaikka venelakalla, jolloin se ketää kosteutta. Työpöydän ja seinän välin voi tiivistää silikoonilla. lattia ei tarvitse mitään vedeneristystä, jos tuossa ei ole astianpesukonetta. Vedenlämmitin on hyvä ratkaisu. Se pitää asentaa niin, että sen saa tyhjäksi syksyllä. Varaaja tyhjenee niin hyvin, että mitään jäätymisvauriota ei tapahdu.

Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / MÖKKIKEITTIÖ":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: