Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Laminaatti keittiöön

Keittiö ja kalusteet

Kysytty: 29.5.2008 klo:10:26

Hei,

Olen asentamassa Cello-laminaatin kerrostaloasuntooni. Ongelmana jääkaappi, jota on miltei mahdoton saada pois ahtaasta paikastaan (korjaajakin kirosi asiaa voimallisesti kerran) Mikäli laminaatti ei tule jääkaappi-pakastimen alle, aiheuttaako ongelmia?

Astianpesukoneen/hellan alle laminaatti ilmeisesti täytyy asentaa.

Asiaa on aikasemminkin kysytty, mutta en saanut selkeää käsitystä siitä, miten lattia tulisi oikeaoppisesti asentaa. Olen ystävättäreni kanssa tekemässä asennuksen, olemme molemmat hieman kokemattomia asiassa...
Virallinen vastaus
Jos lattiamateriaali ei mene keittiökoneiden alle, koneita on vielä vaikeampi ottaa pois paikaltaan. Kalusteiden alle lattiamateriaalia ei kannata asentaa. laminaatti asennetaan vain tuohon kalusteen upotussyvennykseen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / Laminaatti keittiöön":