Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Jääpalakoneen vesiliitäntä

Keittiö ja kalusteet

Kysytty: 14.8.2007 klo:13:04
Meillä on haaveissa keittiöön Siemensin jääpalakoneella varustettu side- by - side kaappi. Minkälaisen vesiliitännän/hanan tuo tarvitsee. kaappi tulisi seinälle, jonka takana on kodinhoitohuoneen vesipiste, jossa on käsisuihkullinen perushana. Olemme ajatelleet tehdä läpiviennin seinään, mutta hana tarvitsee varmaan vaihtaa?? Netissä olevissa asennus ohjeissa ei sanota muuta, kuin että mukana tulee 7 m:n vesiletku, jossa 3/4" liitin. Toinen asia on, että onko letku riittävä? Gigantissa kaupan täti sanoi, että on asennettava normaalilla vesiputkella, letku ei kelpaa??? Mutta silloinhan kaappia ei saa esim. vedettyä irti seinästä imurointia varten.

Kysyjä
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Meillä on haaveissa keittiöön Siemensin jääpalakoneella varustettu side- by - side kaappi. Minkälaisen vesiliitännän/hanan tuo tarvitsee. Kaappi tulisi seinälle, jonka takana on kodinhoitohuoneen vesipiste, jossa on käsisuihkullinen perushana. Olemme ajatelleet tehdä läpiviennin seinään, mutta hana tarvitsee varmaan vaihtaa?? Netissä olevissa asennus ohjeissa ei sanota muuta, kuin että mukana tulee 7 m:n vesiletku, jossa 3/4" liitin. Toinen asia on, että onko letku riittävä? Gigantissa kaupan täti sanoi, että on asennettava normaalilla vesiputkella, letku ei kelpaa??? Mutta silloinhan kaappia ei saa esim. vedettyä irti seinästä imurointia varten.

Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / Jääpalakoneen vesiliitäntä":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Jääkaappi-pakastin joka sisältää jääpalakoneen

Kuinka pitää menetellä kerrostalo-olosuhteissa halutessaan asentaa jääpakastinlaitteen, joka sisältää jääpalakoneen. Jääpalakone vaatii vesiliitännän. Taloyhtiön isännöit...