Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

induktioliesi

Keittiö ja kalusteet

Kysytty: 1.9.2009 klo:7:58

Olisin tiedustellut sellaista asiaa, että ääntävätkö induktioliedet? Jos ääntää niin millainen melu siitä syntyy? Onko merkeissä eroa ? Onko eroa sillä, että onko se pelkkä levy osio eli kalusteisiin sijoitettava vai levyt ja uuni yhdessä? Olisin kiinnostunut lähinnä tästä ns. koko paketista. Ainakin näissä ns. matkamallin versioissa jotka voi kopata vaikka kainaloon ja viedä mökille tms. paikkaan, tämä ääniongelma on erittäin haittaava. Puhallin pitää aikamoista ääntä.
Virallinen vastaus
Valitettavasti vastaajat eivät osaa antaa kysymykseesi asiantuntevaa vastausta. Luin yleisiä keskustelupalstoja, eikä kukaan valittanut äänestä mitään. Todennäköistä mielestäni on, että mitään ääntä ei synny.

Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / induktioliesi":
Jäsenen antama (2.9.2009 klo:19:38) kommentti

Tietyt keittoastiat korkeita lämpötiloja käytettäessä voivat aiheuttaa sirinää.


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Yläpohjan lisäeristys

Lisäsin syksyllä 2011 okt:n yläpohjaan puhallusvillaa 300 mm. Vaihdoimme 17 vuotta pyörineet kodinkoneet A-luokkaan ml. induktioliesi. Talvi oli edellistä lauhempi, joten...