Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Astianpesukoneongelma

Keittiö ja kalusteet

Kysytty: 31.5.2020 klo:9:21
Minulla on outo ongelma astianpesukoneen kanssa. Koneen sisällä oleva vedenottoventtiilin jälkeinen letku alkoi vuotaa ja vaihdoin sen. Varaosaliikkeen neuvosta vaihdoin jousimallisen letkunkiristimen ruuvimalliseen. Uusi letku halkesi pari koneellista pestyäni. Laitoin vanhan letkun takaisin edelleen ruuvimallisella letkunkiristimellä. Tarkkailin letkua koneen käydessä. Se pullistuu halkaisijaltaan kaksinkertaiseksi koneen ottaessa vettä. Mahtaakohan tämä olla normaalia? Valmistaja (Electrolux) ei suostu antamaan mitään neuvoja, kun asennusta ei ole suorittanut heidän valtuuttamansa huoltoliike. Rupesin miettimään, pitäisikö koneen kestää vesijohtoverkoston paine, vai tuleeko astianpesukoneen liitännässä olla paineenalennusventtiili? Liitäntä oli olemassa edellisen asukkaan jäljiltä.

jalve Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Tarkasta vedenpaine, sillä käytön aikana minimi ja maksimi on oltava 0,5 / 8 baaria (0,05 / 0,8 MPa). Vaikuttaa siltä, että koneen letkustoon on p&...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / Astianpesukoneongelma":
profiilikuva
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: