Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Asennusjärjestys

Keittiö ja kalusteet

Kysytty: 11.4.2010 klo:20:39
Varmaankin tyhmä kysymys/varmistus, mutta...välitilahan laatoitetaan kaapistojen asennuksen jälkeen eikö? Entäs lattia? Mikä on oikea järjestys, alakaapit vs lattiapinnoite (laminaatti/korkki)?Virallinen vastaus
Ei ole tyhmää kysymystä. rakentaminen on arvokasta toimintaa, ja tavoitteemme on pois sulkea mahdolliset virheet, sekä helpottaa asiakkaidemme työtä. On monta sellaista pientä asiaa, jotka kannattaa kysyä mieluummin kuin katua. Välitila laatoitetaan vasta kalusteiden asennuksen jälkeen. lattiat asennetaan normaalisti kalusteasennuksen jälkeen. Koneiden alle lattiamateriaali asennetaan. Näin ne saa vedettyä pois paikoiltaan. Laminaatin asennus kaikkien kalusteiden alle ei ole suoranainen virhe. kaluste kuitenkin estää laminaatin normaalin "elämisen", ja kalusteen eteen voi syntyä liikuntasauma. Siksi emme suosittele kalusteen alle asennusta.

Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / Asennusjärjestys":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: