Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Parvekepaneelien ruostumisongelma

Julkisivut

Kysytty: 1.8.2007 klo:2:18
3 vuotta vanhassa kerrostalossa on metalliset parvekepaneelit ja niiden kiinnitysruuvit osittain ruosteessa. rakennuttaja ei halua jostain syystä korjauttaa vikaa, vaan toteaa vaan, että seurataan tilannetta. Näillä paneeleilla on ilmeisesti 5 vuoden takuu. paneelit ovat reunoista L-muotoon taivutettu ja ruostumiskohta on paneelilevyn taivutetun reunan päässä ( eli L:n kärjessä). Muodostaako tällainen paneelien ja kiinnitysruuvien ruostuminen turvallisuusriskin nyt tai tulevaisuudessa? Kannattaisiko olla yhteydessä esimerkiksi kunnan rakennusvalvontaan, jos rakennuttaja ei lukuisista reklamoinneista huolimatta korjaa asiaa? Rakentaja tietää ongelman, muttei kuulemma voi tehdä mitään, ennen kuin rakennuttaja reklamoi asiasta. Parvekepaneelit kuuluvat julkisivuun, eikä näistä näin ollen voi huoneiston haltija reklamoida takuukorjausten yhteydessä.

Makkke
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Osakkeenomistajalla on mahdollisuus tehdä asiasta reklamaatio yhtiön hallitukselle. Hallitus reklamoi asian taas eteenp...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Julkisivut / Parvekepaneelien ruostumisongelma":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: