Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

sinistäjäsieni

Ilmanvaihto, täysin koneellinen

Kysytty: 17.4.2006 klo:8:28
Kaksi vuotta vanha kevythirsi ulkosauna.Pukuhuoneen nurkkiin on tullut mustia täpliä paljon? mahdolisesti sinistäjäsientä.Mitä kannataisi tehdä ettei tulisi ensitalvena lisää ja millä voisi yritää poistaa.Saunottu on välillä talvellakin jolloin pukuhuoneen seinät ovat tulleet märäksi . Pukuhuoneessa on kaksi 100mm ilmaventtiliä ylhäällä ja alhaalla vastakaisilla seinillä.Seinät käsiteltiin uutena jollain saunasuojalla.Meinaa rueta huolestutamaan ( ois kiva jos saisi jotain ohjeita .kiitos)

poke
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Tuuletuksesta huolimatta kosteus ilmeisesti viipyy tilassa, ja kondensoituu huoneen nurkkiin alas. Siksi sinistymä on tuohon iskenyt. Ilmeisesti saunasuojaa on ilmeisesti käytetty säästeliäästi. Pese pinta homeenpesuaineella tai Supisaunapesulla. Jos sinistymä ei lähde, suorita hionta, ja voit toistaa pesun. Voi olla paras ratkaisu, että lakkaat pinnat. Katso oheisesta tuotemapistamme ohjeet kohdasta Neuvot ja ohjeet > 3. märkätilat ja kosteat tilat > Vanhat pinnat > Paneelipintojen käsittely saunasuojalla.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Ilmanvaihto, täysin koneellinen / sinistäjäsieni":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Sinistynyt kantava rakenne

Terassin katokseen hankitussa uudessa 48x123 puutavarassa on kuvien mukaisia tummia pilkkuja ja tummumia. Tavara toimitettiin tilauksesta.Terassin katos rakennetaan kiinn...