Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Huippari tuo viemärinhajua

Ilmanvaihto, täysin koneellinen

Kysytty: 28.11.2008 klo:8:29

Mikä mahtaa olla vialla? Meillä on asennettu 2 erillistä huipparia (painovoimainen ilmanvaihto alkujaan), toinen on L-muotoisen talon toisessa päässä pesutiloissa ja kun se on päällä, tulee talon toisessa päässä olevaan vessaan viemärin haju. viemäri vetää hyvin ja hajulukko on putsattu. Vessan ilmanvaihtoputkeen on laitettu lisä fläkti ja se auttaa. Mutta mikä on se perusongelma, että haju tulee vessaan?
Virallinen vastaus
Selvitä ensimmäiseksi, missä katolla on viemärin tuuletusputki. Jos se on liian lähellä, alle metrin, WC:n poistoputkea, haju tulee pois...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Ilmanvaihto, täysin koneellinen / Huippari tuo viemärinhajua":
Jäsenen antama (28.11.2008 klo:13:00) kommentti

Sinulle ei tule tarpeeksi korvausilmaa huoneistoon. Korvausilma tulee nyt joko lattiakaivosta, wc pytystä tai käsienpesu altaan hajulukon kautta.