Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Sateen melu ikkunalaudalla

Ikkunat ja ovet

Kysytty: 5.11.2019 klo:13:15
Hei

"Ikkunalauta" alumiinipellistä (kerrostalo, ylin kerros, parveke katettu ja lasitettu, "ikkunalauta-pelti" parvekkeen seinämän päällä).Sateen aikana sadepisaroiden melu on häiritsevän kovaa. Onko ainetta tai keinoa, jolla voi päällystää alumiinipellin (maalattu pulverivärillä) ja siten eliminoida melua?

Kiitos

 

Virallinen vastaus
Enpä päällystysaineesta tiedä, itse pyytäisin rakentajaa irrottamaan listan sekä a...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Ikkunat ja ovet / Sateen melu ikkunalaudalla":
HS
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen antama (5.11.2019 klo:16:24) kommentti

Kiitos vastauksesta. Rakenne ei ole vanha, eikä kustannukista olla erimieltä. Nyt kun pelti on kiinnitetty, niin pellin ja parvekkeen reunan väliin muodostuu ohut "kaikupohja". 

Solukumi on yksi ratkaisu, mutta ajattelin olisiko esim. "kiveniskumassan" levittäminen pellin päälle mahdollista. Massahan on elastinen, ja myös päällemaalattava. En osaa sanoa, miten hyvin p.o. massa pysyy alumiinipellissä ja vaatiiko se pohjustuksen.