Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Parvekkeenoven tiivistäminen?

Ikkunat ja ovet

Kysytty: 31.5.2005 klo:12:47
Haluaisin kysyä, kuinka parvekkeenovi tulisi tiivistää vai olisiko kokemattoman maallikon viisainta hankkia kunnon timpuri hommiin? Tiivistäminen on ilmeisesti suurimmalle osalle sunnuntairemontoijista tuskallisen vaikeaa hommaa ja epäonnistuu usein. Joutuuko useinkin oven vallan vaihtamaan?Virallinen vastaus
Jos kyse on yksinkertaisesta ovesta, oheisen linkin esimerkin mukaan voit suorittaa tiivistyksen. Tiivisteitä asennetaan kaksi, jos puite on tehty sitä varten. Yhdellä tiivisteellä joudut soveltamaan tuota kuvaa. Jos ovi on kaksinkertainen, tiivisteet asennetaan sisäpuoliseen oveen. ulko-ovi voidaan tiivistää, mutta ylhäältä ja alhaalta jätetään tiiviste pois, jotta ovien väli tuulettuu.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Ikkunat ja ovet / Parvekkeenoven tiivistäminen?":