Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kynnyspellit

Ikkunat ja ovet

Kysytty: 27.5.2005 klo:9:38
Moikka, Elikkäs kun oviaukoissa laitetaan yleensä ne pellit siihen kynnykseen niin otetaanko ne peltisepältä vai saako niitä rautakaupasta vai mistähän kyselisi?? Entäs kun meillä Kastellin moderni 126 niin ikkunoiden smyygit on vaan semmoiset syvennyksen suuntaiset ylhäällä ja sivuilla. Ei mitään ylälippaa. Kuinka suojataa vedeltä. Pellit päälle vai jotaan massaa väleihin vai kuinka?

moderni
Kysymyksiä: 13 kplVirallinen vastaus
Pellitykset tehdään peltisepällä. Ikkunan pielistä on varmaan erikoispiirustus. Jos tuo yläpuoli on tehty oikein, se ei tarvitse peltiä. Julkisivupinnan alle voi asentaa pienen peltilistan.

Arvostele vastaus kysymykseen "Ikkunat ja ovet / kynnyspellit":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kiinteistöyhtiön kosteusvaurio

Hei Ostimme liiketilan kiinteistöosakeyhtiöstä, johon oli rakennettu julkisivulle uusi sisäänkäynti edellisen omistajan toimesta. Maalaut...

Ulko-ovien hankinta tehtaalta paikalleen asennettuna

Ostin ovitehtaalta kaksi ns. lämpöulko-ovea paikalleen asennettuna kodinhoitohuoneeseen ja toinen talon taakse ulkoterasille johtavat.Tehtaan edustaja myi ovet...