Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

talvisaumaus

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 4.2.2013 klo:15:14
Taloyhtiöömme uusittiin vesikaton pellitys ja räysstäskourut sekä syöksytorvet . työ valmistui syksyllä ja homma toimi. Joulukuussa tuli paljon lunta joka kerääntyi tietysti räystäälle uusi pellitys alkoi vuotaa syöksytorven ja räystäskourun kohdalta.. Syöksytorvi on upotettuna rakennukse nurkkaan. Syöksytorven alla nurkassa on suojapelti. urakoitsija on samaa mieltä vian paikasta.Nyt sulava vesi menee rakenteiden läpi ja tihkuu alla olevaan asuntoon, josta noroo vettä seinää pitkin .
Kysymys 1: Voiko peltisaumaa paikata jollakin ihmemassalla vaikka pakkasta on -5 astetta ?
kysymys 2: katolla on normaali takuu. Jos urakoitsija nostaa " kädet pystyyn " voiko taloyhtiö korjauttaa vian urakoitsijan piikkiin?
Tiedosta tosi kiitollinen
Virallinen vastaus
Vuotopaikka on syytä saumata tilapäisesti elastisella massalla niin, että vuotokohtaa lämmitetään ja levitetään sopiva elastinen...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / talvisaumaus":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: