Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Sisäpintaremontti

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 15.11.2004 klo:9:05
Etten tulisi huijatuksi tiedustelen, mikä on maalaus- ja tapetointityön neliöhinta-arvio 20 vuotta vanhassa kerrostalossa. Kuuluuko hintaan alustan tasoitus ja vanhan tapetin poisto?
Virallinen vastaus
Neliöiden määrä ratkaisee paljon sen hintaa. Jos pintaa on vähän, voit kertoa hinnat kahdella. Tapetin poisto on melkoinen työ, jos irrotus ei onnistu kostuttamalla. Irrotus saattaa maksaa 2 - 4 euroa neliö, jopa enemmän. seinän tasoitus kerran osittain ja kerran yli maksaa työn osalta 3 – 4 euroa neliö. Tapetointityö maksaa riippuen tapetista, leikkauksista ja boordeista 3,50 - 4,50 neliölle, ja maalaus vähän vähemmän. Nämä ovat vain ohjeellisia hintoja, ja vaihtelevat paikkakuntakohtaisesti paljonkin.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Sisäpintaremontti":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: