Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Sinkelipiha

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 26.8.2004 klo:8:03
Talomme on kallion kupeessa ja jouduin räjäyttämään sitä ylärinteen puolelta jonkin verran, jotta kalliolta valuvat vedet laskisivat talosta pois päin. Laitettuani salaojaputket täytin kallion kuopat sinkelillä tarkoituksenani saada siitä autolla ajettava. Sinkelikerroksen paksuus vaihtelee 10 cm 80cm:iin. Mitä pitäisi tehdä, kun kivet painuu renkaiden alla ja kivet pursuilevat sivulle. Pitäisikö sinkelin päälle vielä ajaa hiekkaa tms. kivien sitomiseksi? Painuuko hiekka alas ensimmäisillä sateilla jolloin ongelma uusiutuu? Vai loppuuko pursuilu ja painuminen aikaa myöten (pelkkä tärytys esim.)?
Virallinen vastaus
Materiaali ei tahdo tiivistyä pysyvästi, johtuen tasarakeisuudesta. Helpoin tapa on asentaa auton pyöriä varten betonila...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Sinkelipiha":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: