Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

rakoventiili

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 11.12.2013 klo:14:24
kannataako rakoventiilit asennutaa ikkunoiden karmiin vai onko humpuukia kellään kokemuksia. saako niillä hyvän ilmanvaihtuvuuden aikaan.

mies
Kysymyksiä: 49 kplVirallinen vastaus

Rakoventtiili on hyvä ratkaisu tuloilmaventtiiliksi. Venttiili pitää asentaa jokaiseen asuinhuoneeseen. Tällöin tuloilman määrä riittää, kunhan poistosta huolehditaan.Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / rakoventiili":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

ilmanvaihdin

meille aennetiin ilmanvaihdin tuuletusikkunan paikalle joka antaa ilmaa 11litraa sekunnissa mutta meillä on ikkunoiden yhteydessä rakoventiili voiko rakoventiil...

ikkunat

kysyisin  Meillä on uudet karelian ikkunat joissa on rakoventiili ylälaidassa nyt talvella ikkunoiden ulkolasin sisäpinta ikkunan väli on ruvennu...