Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Pikakustannusarvio

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 8.1.2012 klo:17:23
Hei

Otin juuri koti-optimi ohjelman käytöön ja tein pikakustannusarvion mökille suunnitteilla olevasta Saunamökistä. saunamökki saa olla korkeintaan 25m2. Surukseni huomasin ettei ohjelma tue alle 50m2:n rakennuksia. Eli kysymys kuuluu voinko hyödyntää ko- ohjelmistoa olekaan kyseiseen hankkeeseen.

terv. Tauno kivelä

J4526981430 Käyttäjä on mies
Rauma, Suomi
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
On totta, että järjestelmämme ei tue alle 50 m2 rakennuksia. Voit pikakustannusarviossasi lisätä rakennukseen ylimääräisen 25 m2 huoneen. Lopputuloksesta voit laskea oman hankkeesi kustannuksiksi 55 %.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Pikakustannusarvio":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kotioptimin pikakustannusarvio

Hei.Pikakustannusarvio rakentamisesta on laskurinne mukaan 376 405 €.Oman työn osuus 45 192 €. Vähennetäänkö tämä summa kokonaiskustannusarviosta, joka on 376 405 €? Lask...

Koti-optimissa pihan kustannukset?

Haluaisin tietää näin rakennusprojektin suunnitteluvaiheessa olevana, sisältääkö Koti-optimi (ja pikakustannusarvio) pihan suunnittelu- ja tekokustannukset? Sisältyvätkö...