Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Lattialämmityssuunnitelma

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 16.3.2005 klo:11:47
Minulla on ok-talon tuulikaapissa (100x160) ponttilautalattia. Olen suunnitellut tehdä siihen lattialämmityksen. Toiminko oikein jos teen näin: poistan lautalattian, laitan alimmaiseksi levyn (lastulevy tai cyproc) ja sen päälle lämmityskaapelin. Tämän jälkeen massaa johon tulee päällysteeksi ns Altan kiveä. Lattian pinta nousee hieman nykyisestä mutta koska ovet aukeavat poispäin tuulikaapista niin sillä ei ole merkitystä.Virallinen vastaus
Jos alla oleva kannatus on riittävän taaja, voit käyttää lattiakipsilevyä. Lämmitys kannattaa asentaa DEVI:n ohut, ainoastaan 3 mm paksu devimat™ DTIF-lämpömatto. Lämpömatossa ohut lämpökaapeli on kiinnitetty itseliimautuvaan verkkoon, joka nopeuttaa ja helpottaa maton asennustyötä. Sen päälle tulee sähkötasoite, ja laatta.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Lattialämmityssuunnitelma":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: