Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Lattialämmitys kaukolämmöllä

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 7.10.2012 klo:20:12
Hei, ostimme 2008 rakennetun rivitalokolmion. Ongelmana on kylmät lattiat etenkin olohuoneessa ja keittössä (yhtenäinen tila) materiaalina laminaatti. Wc;n ja pesuhuoneen kaakelien lämpö ok, näissä ei ole omaa säätöä seinässä. Jouduimme jo nyt laittamaan lämmöt täysille, että tarkenemme olohuoneessa ja keittiössä, sisälämpötila on ny 23 astetta. Naapurimme kertoi, että heillä ei ole edes lämmöt vielä päällä ja lämpötila 25 astetta. Olemme palelleet koko viime talven, koska emme ole tajunneet asiaa. Putkifirma joka on asentanut kaukolämpö järjestelmän on tulossa käymään, mutta pelkään, ettei asia korjaannu, koska he ovat käyneet aikaisempienkin omistajien aikaan ja tässä on tulos. Talossa on siis lämmönsäätökeskus, jokaisella talokohtaiset säätöjärjestelmät eteisen tuulikaapissa sekä termostaatit seinässä (paitsi siis wc, pesuhuoneessa ja toisessa eteisessä).

Voiko laminaatti aiheuttaa pelkästään kylmyyden, jos kosteiden tilojen kaakelitkin ovat lämpimät? Vai ovatko säädät yksinkertaisesti suht uudessa talossa pielessä? Onneksi rakentajalla on sentään vielä vastuu...?

Mertzi
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Lattialämmitysputkistossa saattaa olla ilmaa ja virtau...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Lattialämmitys kaukolämmöllä":