Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kustannuseroista?

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 1.11.2005 klo:9:30
Ensikertalaisina kummastelemme tontin valintaan liittyviä kysymyksiä...Osaatko antaa minkäänlaista arviota kustannuseroista perustamisessa: A) kalliorinnetontti, jossa alaosa tasaista ja louhimaan jouduttaisiin ainakin tekniikan väylät (kirvesvartta pitkin), mahdollisesti myös talon (120m2) alta, ilmeisesti louheesta suurimman osan saisi menemään alaosaan täytemaaksi vs. B) tasainen pehmeäpohjainen tontti, jossa joko paalutus tai runsaasti maan vaihtoa. Rakennuspaikka Vantaalla, talon ala n. 120m2. Entä onko lopullisessa hinnassa eroa jos tekee rinteeseen autotalli- ja varastotilat talon alle ns. kellariin TAI rakentaa erillisen autotalli/varastorakennuksen? Olen ymmärtänyt että tekemällä em. tilat talon alle (rinnetontti) säästäisi kustannuksissa jotain? Löytyykö tällaisiin kysymyksiin vastauksia muualta(netti, rakennusalan firmat?), ainakaan itse en ole onnistunut löytämään hyviä ohjeita/vastauksia mistään? Kiitos!

profiilikuva
Liski Käyttäjä on nainen
Vantaa, 
Kysymyksiä: 5 kplVirallinen vastaus
Tutustu kotisivumme Jäsenpalvelut > Kustannusarvio > Pikakustannusarvio (alustavaan arviointiin) kohdan laskentaan. Siitä saat alustavaa tietoa, kun vaihdat perustamisen vaikeutta....

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Kustannuseroista?":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: