Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

ilmoitus taloyhtiölle

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 30.8.2011 klo:18:08
aikomuksena tehdä rivitalo osakkeeseen kylpyhuone remontti (uudet muovimatot seinille ja lattiaan.Mistä löytyy malli taloyhtiölle tehdystä ilmoituksesta,onko olemassa valmista lomaketta ja mistä sellaisen saa ?Virallinen vastaus
Valmista lomaketta en löytänyt. Yhtiön isännöitsijä osaa neuvoa, millainen ilmoituksen pitää olla. Normaalisti ilmoitus on vapaamuotoinen. Tässä tapauksessa varmaan riittää ilmoitus, missä osakkeessa toimenpide tehdään, omistajatiedot, mitä toimenpiteitä tehdään, mitä puretaan, mitä rakennetaan, miten rakennetaan, kuka tekee, kuka valvoo, ja mikä on aikataulu. Lisäksi varmaan pitää ilmoittaa, miten purkujäte käsitellään, kuljetetaan ja onko purkujätteessä asbestia. isännöitsijä kysyy sitten lisätietoja tarvittaessa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / ilmoitus taloyhtiölle":