Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Vielä Finfoamista alapohjaeristeenä

Eristäminen

Kysytty: 17.6.2010 klo:9:34
Rakennan kesämökkiä, joka on talvet kylmillään. Timpurini ja myös työnjohtaja ehdottivat alapohjan lisäeristeeksi seuraavaa: betonin päälle finfoam, 45x95 lattiavasat,100mm eristevilla, paperi ja lattialankut. Kannattaisiko finfoamin tilalle laittaa vaikka tuulensuojalevyt oikaisulautojen päälle ja sitten villa, paperi ja lattialankut? Riittääkö pelkkä 100mm kivivilla? Saunamökissäni on näin tehty ja lattia on pitkälle kesään kylmä, koska betonilaatasta huokuu kylmyyttä?

Mökkipuuhastelija Käyttäjä on mies
Mökkeily
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Olemme kerran vastanneet samaan kysymykseen. Jos työnjohtaja ottaa rakenteesta vastuun, niin silloin teette niin. Vastaajat eivät voi mennä paikallisen asiantuntijan mielipiteen yli.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Vielä Finfoamista alapohjaeristeenä":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kylmävesilinjan uusiminen katon kautta

Kyseessä pieni 5 osakkeen rivitaloyhtiö, johon aikomuksena uusia kylmävesilinja jokaiseen asuntoon. Nykyinen putkisto vanhaa 70-luvun alkupuolen tavaraa ja tässä on mieti...

Sähkövastuksen asentaminen finfoamin päälle.

On tarkoitus asentaa lattialämmitys 8 neliöisen eteisen lattiaan.Lattia on tehty 21cm paksusta finfoamista. Vastuksen päälle tulee laattalattia,pit&a...